Vliegvakantie, kies nu je bestemming

Reisa vindt jouw Vliegvakantie reis bij een van deze diverse aanbieders:

Reisa bezoekers geven Vliegvakantie gemiddeld een

8 / 10
4 beoordelingen

Handig!

Vliegvakanties via Reisa.nl is zo geboekt, selecteer je voorkeur en vindt de beste reisdeals bij jouw bestemming.

Vliegvakantie

Wil jij een verzorgde vliegvakantie? Ticket boeken, op het vliegtuig stappen, hotel geregeld en van alle gemakken voorzien zijn. Dat is een vliegvakantie, lekker relax alles vanuit thuis regelen en verzorgd op reis gaan. Een hotel met vliegticket combineren is een gemakkelijk bezigheid voor een reisbureau, en kan een ramp voor degene zijn die alles zelf probeert te boeken. Bekijk bij deze aanbieders meer informatie over een vliegvakantie.

Bekijk direct alle Vliegvakantie aanbieders
Geef mij een Vliegvakantie suggestie
Shoestring, Sundowner, Namaste Reizen

Deel uw ervaring

Georganiseerd door
Ik geef ze een
Mijn reis ging naar
Ik geef Vliegvakantie een
Omdat
Ik beoordeel dit met een
Mijn voornaam is

Bestemmingen

Vliegvakantie bestemmingen

Testimonials

Denise over Venezuela

Denise ging op Vliegvakantie vakantie met Expedia naar Venezuela en beoordeelt dit met een uitmuntende 9/10. Het is mijn geboorteland en ik hou ervan! Geen problemen ondervonden..

Denise beoordeelt Expedia met een uitmuntende 9/10, "Uitstekend!".

Paul over Canada

Paul ging op Vliegvakantie vakantie naar Toronto in Canada en beoordeelt dit met een dikke 8/10. Paul tipt: "Ga Toronto bezoeken, dat vonden wij zo'n indrukwekkende stad. Leuke mensen, gezellige restaurants en barretjes.".

Dirk-Jan over Maleisie

Dirk-Jan ging op Vliegvakantie vakantie met Expedia naar Kuala Lumpur in Maleisie en beoordeelt dit met een dikke 8/10. Erg mooi land, wel warm, maar dat weet je van tevoren. Mensen zijn vriendelijk, alcohol is erg duur in Kuala Lumpur omdat het merendeel van de mensen in Maleise religieus zijn.. Dirk-Jan tipt: "Niet teveel kleren mee, wel veel zonnebrand. Gebruik veel openbaar vervoer, dat is meestal sneller en goedkoper dan taxi's. De taxichauffeur in Kuala Lumpur zijn overigens wel betrouwbaar, maar let goed op de meter.".

Dirk-Jan beoordeelt Expedia met een dikke 8/10, "Ging goed! Gedeeltelijk hotels en overnachtingen geregeld via Expedia en gedeeltelijk zelf gewoon hotels opgebeld. Op locatie krijg je wel echt betere deals, maar het is een prettig gevoel als je in Nederland al genoeg geregeld hebt.".

Annelies over Maleisie

Annelies ging op Vliegvakantie vakantie naar Kuala Lumpur in Maleisie en beoordeelt dit met een dikke 8/10. Een schoon land met een onwijs mooie natuur. Annelies tipt: "Bezoek Langkawi, een nog niet heel erg toeristisch maar mooi eiland! En als je er toch bent neem de kabelbaan naar de skybridge (een zwevende brug)".


Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang persoonlijke aanbiedingen!


Hotels

Meer dan 10.000 hotels binnen handbereik

Hotels overzicht »

Groepsreis

Ga niet alleen..ga met een groep op reis!

Groepsreis overzicht »

Vliegtickets

De wereld over? Niet zonder een vliegticket..boek nu!

Vliegtickets! »

Naar de zon!

Heerlijk een weekje naar de zon, bekijk nu het aanbod!

Zonvakanties »