Op vakantie naar Gumbet, Turkije

Reisa vindt jouw Gumbet reis bij een van deze diverse aanbieders:

Reisa bezoekers geven Gumbet gemiddeld een

9 / 10
2 beoordelingen

Handig!

Hoi, ik ben Reisa. Ik vergelijk reizen naar Gumbet. Zo vind je hier altijd last minute aanbiedingen, goedkope appartementen in het centrum van Gumbet en all inclusive hotels aan het strand voor een aantrekkelijke prijs voor een bijvoorbeeld 1 of 2 weken. Prijzen en aanbieders vergelijken gaat eenvoudig door bovenaan je scherm te klikken op de logo's van reisorganisaties. Hun aanbod voor reizen naar Gumbet verschijnt dan direct in beeld.

Wil jij naar Gumbet, Turkije

Vanuit de gezellige badplaats Gumbet (vlakbij het grote Bodrum) maak je uitstapjes naar Efeze, Turkse badhuizen of het Griekse vakantie-eiland Kos. Let op: het strand va Gumbet is slecht toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn.

Deel uw ervaring

Georganiseerd door
Ik geef ze een
Mijn reis ging naar
Ik geef Turkije een
Ik wil naar Turkije omdat
Ik beoordeel dit met een
Mijn voornaam is

Reistypes in Gumbet

Gumbet

Ga je naar Turkije? Vergeet je gids niet...

Lonely Planet Turkije

Alleen als je de mooiste plekjes van
Turkije wilt zien.

Meer bestemmingen in Turkije

Testimonials

Astrid over Zonvakantie

Astrid ging op Zonvakantie vakantie met Neckermann Reizen naar Gumbet in Turkije en beoordeelt dit met een onovertreffelijke 10/10. Heerlijk land, wij zijn veel bij het hotel gebleven omdat we voor het weer naar Turkije gingen.. Astrid tipt: "Iets meer luxe was wel prettig geweest, let goed op wanneer je iets boekt.".

Astrid beoordeelt Neckermann Reizen met een uitmuntende 9/10, "Goed, Neckermann reizen had alles professioneel geregeld.".

Mats over Turkije

Mats ging op Zonvakantie vakantie met Sunweb Zonvakanties naar Gumbet in Turkije en beoordeelt dit met een nette 7/10. Leuk, mensen soms niet al te vriendelijk en soms wat opdringerig. Maar dat komt door de toeristische plek en vrijwel iedereen in Gumbet moet het van de toerist hebben. Mats tipt: "Jezelf goed verzekeren, er kan altijd wat gebeuren.".

Mats beoordeelt Sunweb Zonvakanties met een nette 7/10, "Ging goed, appartement was keurig. Enigste wat ik zelf heb geregeld was mijn reisverzekering.".


Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang persoonlijke aanbiedingen!


Hotels

Meer dan 10.000 hotels binnen handbereik

Hotels overzicht »

Groepsreis

Ga niet alleen..ga met een groep op reis!

Groepsreis overzicht »

Vliegtickets

De wereld over? Niet zonder een vliegticket..boek nu!

Vliegtickets! »

Naar de zon!

Heerlijk een weekje naar de zon, bekijk nu het aanbod!

Zonvakanties »