Aanbieders reizen en verblijf in Turkije

Reisa vindt jouw Turkije reis bij een van deze diverse aanbieders:

Reisa bezoekers geven Turkije gemiddeld een

9 / 10
5 beoordelingen

Handig!

Op reis naar Turkije? Natuurlijk niet te duur. Vergelijk daarom je reisaanbieders hier op Reisa.nl! Dan vindt je de goedkoopste vluchten en complete reizen naar Turkije. Populaire bestemmingen zijn Alanya, Instanbul en Bodrum. Ook Side is een prettige plek om bijvoorbeeld te overwinteren of gewoon een lekkere zonvakantie te houden.

Turkije vakantieland

De hoofdstad van Turkije is Instanbul en telt ongeveer 12 miljoen inwoners. Het is een stad met een westerse inslag en heeft daarom ook meerdere nationaliteiten per vierkante kilometer. Turkije is een populair vakantieland maar ook zakenmensen weten steeds vaker de weg te vinden naar Turkije.

Deel uw ervaring

Georganiseerd door
Ik geef ze een
Mijn reis ging naar
Ik geef Turkije een
Ik wil naar Turkije omdat
Ik beoordeel dit met een
Mijn voornaam is

Reistypes in Turkije

Bestemmingen in Turkije

Meer bestemmingen in Turkije

Testimonials

Astrid over Zonvakantie

Astrid ging op Zonvakantie vakantie met Neckermann Reizen naar Gumbet in Turkije en beoordeelt dit met een onovertreffelijke 10/10. Heerlijk land, wij zijn veel bij het hotel gebleven omdat we voor het weer naar Turkije gingen.. Astrid tipt: "Iets meer luxe was wel prettig geweest, let goed op wanneer je iets boekt.".

Astrid beoordeelt Neckermann Reizen met een uitmuntende 9/10, "Goed, Neckermann reizen had alles professioneel geregeld.".

Berend over Turkije

Berend ging op Vliegticket vakantie met Arke naar Alanya in Turkije en beoordeelt dit met een dikke 8/10. fijn land. Berend tipt: "Alanya is een prettig vakantieoord in Turkije, heerlijk eten en lekker ontspannen. Volgend jaar weer!".

Berend beoordeelt Arke met een dikke 8/10, "goed".

Marijs over Zeilvakantie

Marijs ging op Zeilvakantie vakantie naar Fethiye in Turkije en beoordeelt dit met een onovertreffelijke 10/10. Heerlijke bestemming, aardige mensen.

Esha over Turkije

Esha ging op Zonvakantie vakantie met Sunweb Zonvakanties naar Turkije

Esha beoordeelt Sunweb Zonvakanties met een uitmuntende 9/10, "Goed, Sunweb is een goede reisaanbieder".

Mats over Turkije

Mats ging op Zonvakantie vakantie met Sunweb Zonvakanties naar Gumbet in Turkije en beoordeelt dit met een nette 7/10. Leuk, mensen soms niet al te vriendelijk en soms wat opdringerig. Maar dat komt door de toeristische plek en vrijwel iedereen in Gumbet moet het van de toerist hebben. Mats tipt: "Jezelf goed verzekeren, er kan altijd wat gebeuren.".

Mats beoordeelt Sunweb Zonvakanties met een nette 7/10, "Ging goed, appartement was keurig. Enigste wat ik zelf heb geregeld was mijn reisverzekering.".


Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang persoonlijke aanbiedingen!


Hotels

Meer dan 10.000 hotels binnen handbereik

Hotels overzicht »

Groepsreis

Ga niet alleen..ga met een groep op reis!

Groepsreis overzicht »

Vliegtickets

De wereld over? Niet zonder een vliegticket..boek nu!

Vliegtickets! »

Naar de zon!

Heerlijk een weekje naar de zon, bekijk nu het aanbod!

Zonvakanties »