Studiereis of Talencursus, kies nu je bestemming

Reisa vindt jouw Studiereis of Talencursus reis bij een van deze diverse aanbieders:

Reisa bezoekers geven Studiereis of Talencursus gemiddeld een

7 / 10
2 beoordelingen

Handig!

Spaans, Frans, Engels, Chinees of een andere taal leren? Of ben je van plan om je master of bachelor of andere studie gedeeltelijk in het buitenland te volgen? Taalreizen en studiereizen zijn in diverse vormen te vinden. Een combinatie van de tijd van leven hebben en tegelijkertijd een internationale ervaring opdoen. Boek nu snel voordat het volgende semester weer begint!

Studiereis of Talencursus

Leer engels in Australie, Amerika of Engeland of Spaans in Argentinie of andere landen in Zuid Amerika. Daarnaast vindt je ook een talencursus Chinees in China of diverse talencursussen in Azie of Afrika. Voor alle studies geldt: vol is vol. Meld je dus snel aan!

Bekijk direct alle Studiereis of Talencursus aanbieders
Geef mij een Studiereis of Talencursus suggestie

Deel uw ervaring

Georganiseerd door
Ik geef ze een
Mijn reis ging naar
Ik geef Studiereis of Talencursus een
Omdat
Ik beoordeel dit met een
Mijn voornaam is

Bestemmingen

Studiereis of Talencursus bestemmingen

Testimonials

Noud over Studiereis of Talencursus

Noud wil graag op Studiereis of Talencursus op vakantie, omdat: "ik mijn Engels wil verbeteren, mede door de Master die ik wil gaan volgen.".

Sanne over Studiereis of Talencursus

Sanne wil graag op Studiereis of Talencursus op vakantie, omdat: "Ik wil mijn engels verbeteren ".


Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang persoonlijke aanbiedingen!


Hotels

Meer dan 10.000 hotels binnen handbereik

Hotels overzicht »

Groepsreis

Ga niet alleen..ga met een groep op reis!

Groepsreis overzicht »

Vliegtickets

De wereld over? Niet zonder een vliegticket..boek nu!

Vliegtickets! »

Naar de zon!

Heerlijk een weekje naar de zon, bekijk nu het aanbod!

Zonvakanties »