Aanbieders reizen en verblijf in Nederland

Reisa vindt jouw Nederland reis bij een van deze diverse aanbieders:

Reisa bezoekers geven Nederland gemiddeld een

8 / 10
6 beoordelingen

Handig!

Op vakantie in eigen land en opzoek naar de leuke bestemmingen? Voer in het keuzemenu de selectiecriteria in en ik ga voor jou opzoek naar de leukste aanbiedingen, bungalowparken, huisjes en hotels. Een weekendje weg naar bijvoorbeeld Maastricht, een weekje luieren op het strand van Scheveningen, varen in Friesland en Fietsen op de Veluwe. Op Reisa.nl vind je het allemaal, boek je reis nu eenvoudig en snel bij Reisa.nl

Nederland vakantieland

Ben je van plan om je vakantie in Nederland door te brengen? Mogelijkheden genoeg. Watersport in Friesland en Zeeland, een strand vakantie aan de noordzeekust, of op een van de waddeneilanden, cultureel dagje uit naar een leuke stad bijvoorbeeld Amsterdam. Op mijn site vind je leuke hotels, vakantiehuisjes en campings.

Deel uw ervaring

Georganiseerd door
Ik geef ze een
Mijn reis ging naar
Ik geef Nederland een
Ik wil naar Nederland omdat
Ik beoordeel dit met een
Mijn voornaam is

Reistypes in Nederland

Bestemmingen in Nederland

Meer bestemmingen in Nederland

Testimonials

Dick over Nederland

Dick ging op Weekendje weg vakantie naar Terschelling in Nederland en beoordeelt dit met een nette 7/10. Prima.

Steven over Nederland

Steven ging op vakantie met Westcord Hotels naar Terschelling in Nederland en beoordeelt dit met een uitmuntende 9/10. Je kan prima op vakantie naar Terschelling en het gevoel hebben alsof je echt helemaal weg bent. Lekker uitwaaien, met de boot vanaf Harlingen ben je binnen no-time op een heuse vakantiebestemming.. Steven tipt: "Terschelling is echt een van de betere waddeneilanden, alles is wel op de fiets te doen en er zijn genoeg dorpjes met leuke dingen en winkeltjes etc.".

Steven beoordeelt Westcord Hotels met een uitmuntende 9/10, "Westcord is een prima hotel, het was schoon, kamer was wel wat klein, maar dat wist ik vantevoren. De prijs was er ook naar. Plus je zit lekker dicht bij het strand.".

Robert over Bungalowpark

Robert ging op Bungalowpark vakantie met CenterParcs naar Noord Brabant in Nederland en beoordeelt dit met een dikke 8/10. Alles was goed geregeld, bungalow was netjes schoon. Heb een mid-weekje met mijn familie in Noord-Brabant doorgebracht.. Robert tipt: "Dit is niet de eerste keer dat ik gebruik maak van Center Parcs. Eigenlijk tot nu toe altijd zeer tevreden geweest. Netjes, schoon en alle voorzieningen zijn aanwezig.".

Robert beoordeelt CenterParcs met een dikke 8/10, "Center Parcs is als vanouds, goed".

Jop over Nederland

Jop ging op vakantie naar Amsterdam in Nederland en beoordeelt dit met een dikke 8/10. Op vakantie in Nederland is eigenlijk altijd positief, het is vaak verrassend hoeveel moois er op om de hoek te zien is..

Klaas over Nederland

Klaas ging op vakantie naar Veluwe in Nederland en beoordeelt dit met een uitmuntende 9/10. Nederland is een prima land om op vakantie te gaan, vooral in de lekkere zomerdagen is bijvoorbeeld de Veluwe net een stukje buitenland. Ook Limburg en Friesland zijn erg prettig om naar toe te gaan.. Klaas tipt: "Een reis binnen eigen land is vooral prettig in de zomer, via Groupon of weekendjeweg.nl kan je goedkoop hotelletjes regelen door het hele land.".

Jop over Nederland

Jop ging op vakantie naar Texel in Nederland en beoordeelt dit met een nette 7/10. Lekker dichtbij :).


Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang persoonlijke aanbiedingen!


Hotels

Meer dan 10.000 hotels binnen handbereik

Hotels overzicht »

Groepsreis

Ga niet alleen..ga met een groep op reis!

Groepsreis overzicht »

Vliegtickets

De wereld over? Niet zonder een vliegticket..boek nu!

Vliegtickets! »

Naar de zon!

Heerlijk een weekje naar de zon, bekijk nu het aanbod!

Zonvakanties »