Op vakantie naar Kuala Lumpur, Maleisie

Reisa vindt jouw Kuala Lumpur reis bij een van deze diverse aanbieders:

Reisa bezoekers geven Kuala Lumpur gemiddeld een

9 / 10
3 beoordelingen

Handig!

Hoi! Mijn naam is Reisa. Ik zet voor jou alle aanbieders op een rij. Als je op bovenstaande logo's klikt kan je overzichtelijk alle aanbieders met elkaar vergelijken. Op mijn site vergelijk je reizen naar Kuala Lumpur. Leuke aanbiedingen, goedkope vliegreizen en luxe hotels in het centrum. Boek je reis online bij Reisa.nl

Wil jij naar Kuala Lumpur, Maleisie

Een bezoek aan Kuala Lumpur mag niet ontbreken tijdens je reis door Maleisie. De bevolking van Kuala Lumpur is zeer vriendelijk en de stad heeft vele bezienswaardigheden. De Petronas Twin Towers en de Kuala Lumpur Tower bepalen het aangezicht van de stad. Beide gebouwen kan je bezoeken, geniet hierboven van een overweldigend uitzicht. Bezoek de 'Central Market' een overdekte markt van twee verdiepingen, ga naar China town en geniet van alle leuke marktkraampjes en winkels. Afdingen is zeker aan te raden. In China Town kan je ook heerlijk eten, 's avonds is het hier erg druk en gezellig en hangen er overal leuke lampjes. Ga naar Batu Caves en beklim de 272 traptreden, aan de voet van de trap zitten veel apen, bovenaan de trap zit een spectaculaire grot. Het openbaar vervoer in de stad is zeer goed geregeld, er is wel erg veel verkeersdrukte. De hotels gelegen in de 'Golden Triangle' liggen vlakbij alle toeristische attracties. Maak je alleen een stop over in Kuala Lumpur en verblijf je er slecht enkele uren neem dan de trein naar de stad en bezoek enkele highlights. Let wel op, het vliegveld ligt op ongeveer 75 kilometer vanaf de stad, het kost je dus ongeveer 1.5 uur om er te komen.

Deel uw ervaring

Georganiseerd door
Ik geef ze een
Mijn reis ging naar
Ik geef Maleisie een
Ik wil naar Maleisie omdat
Ik beoordeel dit met een
Mijn voornaam is

Reistypes in Kuala Lumpur

Kuala Lumpur

Ga je naar Maleisie? Vergeet je gids niet...

Lonely Planet Maleisie

Alleen als je de mooiste plekjes van
Maleisie wilt zien.

Meer bestemmingen in Maleisie

Testimonials

Leomiek over Maleisie

Leomiek ging op Zonvakantie vakantie met Fox Reizen naar Kuala Lumpur in Maleisie en beoordeelt dit met een onovertreffelijke 10/10. Schitterend . Leomiek tipt: "Neem uitstekende anti insecten stuff mee !! ".

Leomiek beoordeelt Fox Reizen met een dikke 8/10, "Super ".

Dirk-Jan over Maleisie

Dirk-Jan ging op Vliegvakantie vakantie met Expedia naar Kuala Lumpur in Maleisie en beoordeelt dit met een dikke 8/10. Erg mooi land, wel warm, maar dat weet je van tevoren. Mensen zijn vriendelijk, alcohol is erg duur in Kuala Lumpur omdat het merendeel van de mensen in Maleise religieus zijn.. Dirk-Jan tipt: "Niet teveel kleren mee, wel veel zonnebrand. Gebruik veel openbaar vervoer, dat is meestal sneller en goedkoper dan taxi's. De taxichauffeur in Kuala Lumpur zijn overigens wel betrouwbaar, maar let goed op de meter.".

Dirk-Jan beoordeelt Expedia met een dikke 8/10, "Ging goed! Gedeeltelijk hotels en overnachtingen geregeld via Expedia en gedeeltelijk zelf gewoon hotels opgebeld. Op locatie krijg je wel echt betere deals, maar het is een prettig gevoel als je in Nederland al genoeg geregeld hebt.".

Annelies over Maleisie

Annelies ging op Vliegvakantie vakantie naar Kuala Lumpur in Maleisie en beoordeelt dit met een dikke 8/10. Een schoon land met een onwijs mooie natuur. Annelies tipt: "Bezoek Langkawi, een nog niet heel erg toeristisch maar mooi eiland! En als je er toch bent neem de kabelbaan naar de skybridge (een zwevende brug)".


Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang persoonlijke aanbiedingen!


Hotels

Meer dan 10.000 hotels binnen handbereik

Hotels overzicht »

Groepsreis

Ga niet alleen..ga met een groep op reis!

Groepsreis overzicht »

Vliegtickets

De wereld over? Niet zonder een vliegticket..boek nu!

Vliegtickets! »

Naar de zon!

Heerlijk een weekje naar de zon, bekijk nu het aanbod!

Zonvakanties »