Aanbieders reizen en verblijf in Hong Kong

Reisa vindt jouw Hong Kong reis bij een van deze diverse aanbieders:

Reisa bezoekers geven Hong Kong gemiddeld een

9 / 10
3 beoordelingen

Hong Kong vakantieland

Hongkong is een mix van Aziatisch en westers cultuur dit komt door de kolonisatie van de Engelsen vroeger, je ziet hier nog veel invloeden van terug. Hongkong is modern, druk en chaotisch. Je kan hier perfect winkelen op Causeway Bay, een grote winkelbuurt met meerdere shopping malls. of bezoek een een avond markt en koop leuke souvenirs en lekker eten. Hongkong bestaat uit 18 districten en vele eilanden waar je veel bezienswaardigheden hebt. Hongkong heeft veel luxe hotels, grote wolkenkrabbers, zakelijke voorzieningen en een hele belangrijke handelshaven. Combineer je reis naar Hongkong met een rondreis door China of Australië. Op mijn site vind je goedkope vliegtickets, rondreizen, hotels en andere accommodaties.

Deel uw ervaring

Georganiseerd door
Ik geef ze een
Mijn reis ging naar
Ik geef Hong Kong een
Ik wil naar Hong Kong omdat
Ik beoordeel dit met een
Mijn voornaam is

Reistypes in Hong Kong

Bestemmingen in Hong Kong

Meer bestemmingen in Hong Kong

Testimonials

Sebas over Hong Kong

Sebas ging op Around the world vakantie met British Airways naar Hong Kong in Hong Kong en beoordeelt dit met een uitmuntende 9/10. Mooie stad, erg druk. Als je een vliegticket naar HK boekt moet je even goed kijken wat het goedkoopst is, China Airlines is bijvoorbeeld een prima vliegmaatschappij, ik ben boven de 1.85 en ik had genoeg beenruimte.. Sebas tipt: "Het tijdsverschil is groot, dus je jetlag is natuurlijk aanwezig. In de stad is het vaak warm. Wij hebben de Hong Kong Sevens bezocht, erg gaaf om een keer mee te maken, in Nederland hebben wij helaas niet zoveel met Rugby. Maar wat een feest was dat. ".

Sebas beoordeelt British Airways met een dikke 8/10, "De vlucht was gewoon goed maar ik had erg laat geboekt. Het is dus van belang dat je op tijd boekt zodat die prijs naar Hong Kong vliegen niet zo enorm hoog is.".

Harrie over Hong Kong

Harrie wil graag naar Hong Kong op vakantie, omdat: "Het me een geweldige stad lijkt om eens te bekijken".

Annelies over Hong Kong

Annelies ging op vakantie naar Kowloon in Hong Kong en beoordeelt dit met een uitmuntende 9/10. De leukste stad van de wereld. Annelies tipt: "Bezoek de Big Buddha op Lantau Island (het liefst op Buddha z'n verjaardag)".


Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang persoonlijke aanbiedingen!


Hotels

Meer dan 10.000 hotels binnen handbereik

Hotels overzicht »

Groepsreis

Ga niet alleen..ga met een groep op reis!

Groepsreis overzicht »

Vliegtickets

De wereld over? Niet zonder een vliegticket..boek nu!

Vliegtickets! »

Naar de zon!

Heerlijk een weekje naar de zon, bekijk nu het aanbod!

Zonvakanties »