Aanbieders reizen en verblijf in Griekenland

Reisa vindt jouw Griekenland reis bij een van deze diverse aanbieders:

Reisa bezoekers geven Griekenland gemiddeld een

8 / 10
4 beoordelingen

Handig!

Wie op zonvakantie wil naar Griekse eilanden, een stedentrip Athene of een rondreis over het vaste land van Griekenland wil maken zit hier goed. Vergelijk alle aanbieders van goedkope last minute zonreizen, jongerenreizen en andere vakanties naar Griekenland bij je internet reisbureau.

Griekenland vakantieland

Griekenland is een bekende zonbestemming voor jong en oud. Populair zijn natuurlijk de Griekse Eilanden zoals Kreta, Rhodos of Kos. Boek een zonvakantie als pakket naar deze eilanden of ga eiland hoppen en boek losse hotels. Een stedentrip in Griekenland boek je naar Athene waar je de Griekse oudheden kunt ontdekken. Ga relaxen aan het strand, dat in totaal 15.000 kilometer lang is. Ontdek de gastvrijheid van dit land en boek nu je zonvakantie naar Griekenland.

Deel uw ervaring

Georganiseerd door
Ik geef ze een
Mijn reis ging naar
Ik geef Griekenland een
Ik wil naar Griekenland omdat
Ik beoordeel dit met een
Mijn voornaam is

Reistypes in Griekenland

Bestemmingen in Griekenland

Meer bestemmingen in Griekenland

Testimonials

Astrid over Griekenland

Astrid ging op vakantie naar Agia Galini in Griekenland en beoordeelt dit met een dikke 8/10. SUPER TRIP!.

Margreet over Griekenland

Margreet ging op Zonvakantie vakantie met D-Reizen naar Corfu in Griekenland en beoordeelt dit met een dikke 8/10. Lekker ontspannen, heerlijk weer. Margreet tipt: "Wij zijn op verschillende eilanden geweest in Griekenland, dat is een aanrader".

Margreet beoordeelt D-Reizen met een dikke 8/10, "Prima reisaanbieder".

Art over Fietsvakantie

Art ging op Fietsvakantie vakantie met Cycletours naar Corfu in Griekenland en beoordeelt dit met een dikke 8/10. Erg leuk, als je fiets zie je het meest van je omgeving.

Art beoordeelt Cycletours met een dikke 8/10, "Goed".

Barry over Griekenland

Barry ging op Hotel vakantie met Booking.com naar Kos in Griekenland en beoordeelt dit met een dikke 8/10. Erg fijn, lekker klimaat en niet duur leven. Pas op met sommige taxi's, ze willen nog wel eens de toerist een poot uitdraaien. Gewoon logisch na blijven denken, dan komt alles wel goed.. Barry tipt: "Wees op je hoede, maar relax lekker. Het is een toeristisch land en alles is best wel goed geregeld voor de toerist. Ook de ziekenzorg is goed geregeld en de politie is niet corrupt. Pas een beetje op met de Ouzo, dat geven ze je overal maar kan niet zo lekker vallen bij die temperaturen.".

Barry beoordeelt Booking.com met een dikke 8/10, "Booking is zoals gewoonlijk erg goed geregeld. Ik boek hier vaker en heb eigenlijk nog geen problemen ondervonden. Ook Griekenland was fijn reizen met Booking.com. Je hebt nog het gevoel alsof je het zelf regeld zonder dure intermediairs bij Booking en dat geeft mij als reiziger een prettig gevoel.".


Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang persoonlijke aanbiedingen!


Hotels

Meer dan 10.000 hotels binnen handbereik

Hotels overzicht »

Groepsreis

Ga niet alleen..ga met een groep op reis!

Groepsreis overzicht »

Vliegtickets

De wereld over? Niet zonder een vliegticket..boek nu!

Vliegtickets! »

Naar de zon!

Heerlijk een weekje naar de zon, bekijk nu het aanbod!

Zonvakanties »