Geld wisselen vergelijken bij de beste Geld wisselen aanbieders.

Je bent hier: Home » Geld wisselen

U zoekt de goedkoopste Geld wisselen?

Heb jij buitenlands geld nodig voor de vakantie? Of heb je juist buitenlands geld over van je vakantie? Dan kun je bij deze geld wissel kantoren terecht voor de juiste valuta. Dollars naar Euro's of juist Engelse Ponden ontvangen voor onze Euro. Het is allemaal mogelijk bij een van deze online geldwisselkantoren.

Reisa heeft de volgende aanbieders voor u geselecteerd. Maak uw keuze en bekijk direct het overzicht Geld wisselen en de bijbehorende tarieven en mogelijkheden.

Reisa raadt de eerste vermeldingen aan

Geld wisselen Reis:

Geld wisselen bij GWK Travelex is echt een fluitje van een cent. Het wisselen van geld gaat als volgt: Je geeft online aan welke valuta je wilt wisselen en je kan het binnen no-time afhalen bij een vestiging bij jou in de buurt. GWK Travelex is groot en bestaat al enige tijd waarin zij de status van betrouwbare partij hebben verdiend.


Goedkope voordelige Geld wisselen

Geld wisselen is bijzonder handig om voor de vakantie te doen. Op deze manier hou je goed het overzicht van de wisselkoers en krijg je nooit te weinig geld terug. In het buitenland is het aan te raden bij geld wisselen om dit bij een erkend geldwisselkantoor te doen. Zo voorkom je louche praktijken betreft het wisselen van jouw Euro's.

Tips voor goedkoop op reis

  1. Buiten Hoofdseizoen reizen Plan je zomervakantie buiten het hoofdseizoen (juli / augustus) en drukke vakantieperiodes als de meivakantie en de kerstvakantie. Tijdens schoolvakanties verdubbelen de prijzen veelal!
  2. Budget voor eten, drinken en tours ter plaatse Verkijk je niet op het benodigde reisbudget tijdens je vakantie, kies een goedkope bestemming (bijv. Oost Europa of Azie) en betaal locaal een euro voor een biertje! Goedkope stedentrip maken? Vermijd Londen, Amsterdam, Stockholm en Parijs, kies voor Praag, Krakau, Budapest etc.
  3. Autovakantie Tips Zorg voor een gevulde auto (5 personen) of busje om brandstofkosten te delen bij autovakanties. Vraag bij weekendjes weg en skivakanties met de auto even wie een zuinige (diesel) auto heeft!
  4. Appartment of Hotel Boek een appartement (vaak goedkoper) en kook zelf (goedkoper dan uit eten). In zonvakantie bestemmingen zijn appartementen bovendien goedkoper! Ook in grote steden is overnachten in appartementen aantrekkelijk bij minimaal 3 dagen en bij meer dan 2 personen.
  5. Vliegticket boeken tips Bestel een vliegticket met vertrek en aankomst op rustigere door de weekse dagen, neem ook een zaterdag op in je vliegreis. Zo kom je uit bij de goedkoopste vluchten. Vergelijk ook de prijzen van vluchten via Duitse vliegvelden zoals Dusseldorf, Keulen en remen.
  6. Aanbiedingen per email In mijn reisaanbod geen aanbiedingen gevonden? Wordt lid van nieuwsbrieven met speciale vakantie lastminute aanbiedingen.

Stel je eigen reis samen!