Aanbieders reizen en verblijf in Frankrijk

Reisa vindt jouw Frankrijk reis bij een van deze diverse aanbieders:

Reisa bezoekers geven Frankrijk gemiddeld een

8 / 10
10 beoordelingen

Handig!

Ik vergelijk al je reizen naar Frankrijk. En dan bedoel ik ook echt alle. Zo vind je hier reisorganisaties met geheel verzorgde wintersportreizen naar de Franse Alpen voor de maanden januari, februari en maart. Of vergelijk alle aanbieders van familiecampings, goedkope huisjes aan de Cote d'azur kust of villa's in de natuur van de Dordogne, stedentrips naar Parijs en heel veel meer vakanties. Maak boven in beeld een selectie en vind de beste aanbiedingen.

Frankrijk vakantieland

Frankrijk is een veelzijdige vakantiebestemming. Het hele jaar door heeft het land een aantrekkingskracht op toeristen. In de wintermaanden kun je heerlijk skien in de Franse Alpen en in de zomermaanden heeft het land de toerist nog meer te bieden. Lekker actief in de Jura of heerlijk lui aan een van de prachtige stranden in het zuiden van het land. Geniet van de diversiteit van het landschap dat het land te bieden heeft, bergen, heuvels, zonnebloemvelden en wijnranken. De hoofdstad Parijs is een vakantiebestemming op zich. De stad heeft zoveel moois te bieden dat je er tijd te kort komt. Frankrijk is niet voor niets nog steeds een van de populairste vakantiebestemmingen in heel Europa. Geniet van de Bourgondische Franse levensstijl, de typisch Franse kazen en heerlijke wijnen.

Deel uw ervaring

Georganiseerd door
Ik geef ze een
Mijn reis ging naar
Ik geef Frankrijk een
Ik wil naar Frankrijk omdat
Ik beoordeel dit met een
Mijn voornaam is

Reistypes in Frankrijk

Bestemmingen in Frankrijk

Meer bestemmingen in Frankrijk

Testimonials

Lisa over Surfvakantie

Lisa ging op Surfvakantie vakantie met Surfblend naar Moliets in Frankrijk en beoordeelt dit met een nette 7/10. Erg fijn alleen het eten was over datum en daar betaalde je 100 euro voor. Lisa tipt: "Beter eten halen".

Lisa beoordeelt Surfblend met een nette 7/10, "Goed op het eten na, dat was niet te kanen".

Fien over Busvakantie

Fien ging op Busvakantie vakantie met Peter Langhout Busreizen naar Parijs in Frankrijk en beoordeelt dit met een nette 7/10. Langdurig maar wel relax.

Fien beoordeelt Peter Langhout Busreizen met een nette 7/10, "goed".

Christa over Fietsvakantie

Christa wil graag op Fietsvakantie op vakantie, omdat: "Graag fiets, je ziet veel meer en als het niet te warm is kan je flink wat kilometers maken!".

Rick over ViaLora

Rick ging op Camping vakantie met ViaLora naar Ardeche in Frankrijk

Rick beoordeelt ViaLora met een uitmuntende 9/10, "Goede service en voordelig".

Hein over Surfblend

Hein ging op Surfvakantie vakantie met Surfblend naar Moliets in Frankrijk

Hein beoordeelt Surfblend met een onovertreffelijke 10/10, "Alles perfect verlopen".

Eva over Frankrijk

Eva ging op vakantie naar Normandie in Frankrijk en beoordeelt dit met een nette 7/10. Goed.

Egbert over Fietsvakantie

Egbert ging op Fietsvakantie vakantie met Cycletours naar Frankrijk en beoordeelt dit met een dikke 8/10. Goed, fietsen in Frankrijk is altijd een aanrader, in 2015 weer!.

Egbert beoordeelt Cycletours met een dikke 8/10, "goed".

Bert-Jan over Wintersport

Bert-Jan ging op Wintersport vakantie met Arke Wintersport naar Val Thorens in Frankrijk en beoordeelt dit met een uitmuntende 9/10. Was erg leuk, ik kan wel aardig skieen dus ik heb mij goed vermaakt. De kinderen konden zich ook prima vermaken met de activiteiten aldaar.. Bert-Jan tipt: "Je reis uitbesteden is prima, maar je kan ook veel zelf regelen. Los van het geld dat je ermee bespaard kom je ook snel locaties en evenementen tegen die een reisbureau je niet zal tonen.".

Bert-Jan beoordeelt Arke Wintersport met een dikke 8/10, "Ging goed, alles was goed geregeld. Niet alles was geheel volgens de brochure maar dit is goed opgepakt door Arke. Al met al tevreden.".

Petra over Frankrijk

Petra ging op vakantie naar Saint Tropez in Frankrijk en beoordeelt dit met een uitmuntende 9/10. Erg goed, ik ga er jaarlijks heen, het liefst stop ik elke vakantie even een paar dagen in Saint Tropez. Petra tipt: "Veel wijn drinken, haal dit bij de lokale wijnboeren, hier krijg je wijn veel goedkoper en direct bij de bron".

Paul over Wintersport

Paul ging op Wintersport vakantie met Sunweb Wintervakanties naar Frankrijk in Frankrijk en beoordeelt dit met een dikke 8/10. Super, eerste wintersport, topervaring.

Paul beoordeelt Sunweb Wintervakanties met een nette 7/10, "Goed geregeld, wat je verwacht.".


Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang persoonlijke aanbiedingen!


Hotels

Meer dan 10.000 hotels binnen handbereik

Hotels overzicht »

Groepsreis

Ga niet alleen..ga met een groep op reis!

Groepsreis overzicht »

Vliegtickets

De wereld over? Niet zonder een vliegticket..boek nu!

Vliegtickets! »

Naar de zon!

Heerlijk een weekje naar de zon, bekijk nu het aanbod!

Zonvakanties »