Op vakantie naar Stuttgart, Duitsland

Reisa vindt jouw Stuttgart reis bij een van deze diverse aanbieders:

Reisa bezoekers geven Stuttgart gemiddeld een

7 / 10
1 beoordelingen

Handig!

Stuttgart is de op vijf na grootste stad van Duitsland en is gelegen in het zuidwesten. De stad wordt omringd door meerdere kleinere stadjes, die allemaal deel uitmaken van de regio Stuttgart. De stad is verdeeld over een groot aantal heuvels, valleien en parken, en ademt een grote historische en architectonische charme.

Opgericht in de 10e eeuw heeft Stuttgart nu 23 districten en ligt op 245m. Na de Tweede Wereldoorlog, de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken op dat moment, James F. Byrnes, hield een toespraak over de wederopbouw en de politieke / economisch herstel in heel Europa in de Stuttgart Opera House. Het centrum van Stuttgart is redelijk nieuw aangezien de het oude stadscentrum vrijwel volledig verwoest is tijdens de oorlog.

Wil jij naar Stuttgart, Duitsland

Vakantie Stuttgart? Een stedentrip is geen slecht idee. Er is een eindeloze lijst van activiteiten die je kan ondernemen in Stuttgart. Zoals het bezoeken van historische bezienswaardigheden, winkels, cafés, een bezoek aan de nabijgelegen steden, en een bezoek aan de twee kastelen in het centrum en natuurlijk de musea.

Een geweldige ervaring is een bezoek aan de Stiftskirche welke dateert uit de 12e eeuw. Het is momenteel een protestantse kerk sinds 1534, met een Romaanse / gotische gestileerde buitenkant. Er zijn een reeks van parken, meren en andere bezienswaardigheden in het centrum van Stuttgart die de lokale bevolking naar verwijzen als de 'Groene U' vanwege de vorm die het centrum de kaart uitbeeld.

Een geweldig evenement om bij te wonen in Stuttgart is het Festival van de Animatiefilm. Deze wordt in Stuttgart meestal gehouden in het begin van mei. Ook het Summer festival waar sprake is van muziek, dans, en eten wordt gehouden in de open lucht en vindt plaats in augustus.

Deel uw ervaring

Georganiseerd door
Ik geef ze een
Mijn reis ging naar
Ik geef Duitsland een
Ik wil naar Duitsland omdat
Ik beoordeel dit met een
Mijn voornaam is

Reistypes in Stuttgart

Stuttgart

Ga je naar Duitsland? Vergeet je gids niet...

Lonely Planet Duitsland

Alleen als je de mooiste plekjes van
Duitsland wilt zien.

Meer bestemmingen in Duitsland


Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang persoonlijke aanbiedingen!


Hotels

Meer dan 10.000 hotels binnen handbereik

Hotels overzicht »

Groepsreis

Ga niet alleen..ga met een groep op reis!

Groepsreis overzicht »

Vliegtickets

De wereld over? Niet zonder een vliegticket..boek nu!

Vliegtickets! »

Naar de zon!

Heerlijk een weekje naar de zon, bekijk nu het aanbod!

Zonvakanties »