Around the world, kies nu je bestemming

Reisa vindt jouw Around the world reis bij een van deze diverse aanbieders:

Reisa bezoekers geven Around the world gemiddeld een

9 / 10
10 beoordelingen

Handig!

Begin je wereldreizen en het vergelijken van goedkope around the world tickets hier. Vraag gratis een offerte voor een around the world vliegtickets aan. Het boeken van een wereldticket is nog nimmer zo simpel geweest. Ook een wereldreis maken begint bij je online reisbureau. Neem even rustig de tijd om alle wereldtickets te vergelijken en vraag een gratis offerte aan!

Around the world

Ook wereldreizen en backpackersreizen beginnen bij Reisa.nl! Boek een vlucht de wereld rond bij KLM Airfrance of andere airlines met speciale tickets voor goedkope wereldreizen.

Bekijk direct alle Around the world aanbieders
Geef mij een Around the world suggestie
Kras.nl, Baobab, Shoestring

Deel uw ervaring

Georganiseerd door
Ik geef ze een
Mijn reis ging naar
Ik geef Around the world een
Omdat
Ik beoordeel dit met een
Mijn voornaam is

Bestemmingen

Around the world bestemmingen

Testimonials

P.R. over Thailand

P.R. ging op Around the world vakantie naar Pattaya in Thailand en beoordeelt dit met een dikke 8/10. zeer goed. P.R. tipt: "kijk goed uit de hotels willen meer geld dan af gesproken".

Wil over Thailand

Wil ging op Around the world vakantie naar Thailand en beoordeelt dit met een dikke 8/10. Super mooi land. Wil tipt: "Nooit betalen wat ze vragen. Je kan het altijd voor de helft van de prijs krijgen.".

Wilko over Iran

Wilko wil graag naar Iran op vakantie, omdat: "Iran is avontuurlijk, veelzijdig, onbekend, perfect voor de toerist die al een hoop gezien heeft".

Anthon over Passaat Reizen

Anthon ging op Around the world vakantie met Passaat Reizen naar Japan, China en Tibet, Chili en Argentinie, Brazilie in Japan en beoordeelt dit met een uitmuntende 9/10.

Anthon beoordeelt Passaat Reizen met een uitmuntende 9/10, "Alles prima geregeld, denken goed mee en hebben een duidelijke mening over wat wel en niet haalbaar is.".

Freek over Amerika

Freek ging op Around the world vakantie naar Florida in Amerika en beoordeelt dit met een dikke 8/10. Heerlijk land, Florida is geweldig mooi. Freek tipt: "Fantastisch locatie bezoeken zoals Miami beach, 8- daagse cruise door de Caribian, Daytona beach, Orlando".

Ysha over India

Ysha ging op Around the world vakantie naar Noord, Oost en Zuid India in India en beoordeelt dit met een uitmuntende 9/10. Een geweldig land, fijne mensen, heerlijk eten en goed voor back-packers. Ysha tipt: "back-packen is een prima manier om te reizen en in contact te komen met de lokale bevolking".

Sebas over Hong Kong

Sebas ging op Around the world vakantie met British Airways naar Hong Kong in Hong Kong en beoordeelt dit met een uitmuntende 9/10. Mooie stad, erg druk. Als je een vliegticket naar HK boekt moet je even goed kijken wat het goedkoopst is, China Airlines is bijvoorbeeld een prima vliegmaatschappij, ik ben boven de 1.85 en ik had genoeg beenruimte.. Sebas tipt: "Het tijdsverschil is groot, dus je jetlag is natuurlijk aanwezig. In de stad is het vaak warm. Wij hebben de Hong Kong Sevens bezocht, erg gaaf om een keer mee te maken, in Nederland hebben wij helaas niet zoveel met Rugby. Maar wat een feest was dat. ".

Sebas beoordeelt British Airways met een dikke 8/10, "De vlucht was gewoon goed maar ik had erg laat geboekt. Het is dus van belang dat je op tijd boekt zodat die prijs naar Hong Kong vliegen niet zo enorm hoog is.".

Karin over Venezuela

Karin ging op Around the world vakantie met Martinair naar Isla Margarita in Venezuela en beoordeelt dit met een dikke 8/10. Goed, erg prettige vlucht en alles was goed geregeld. Karin tipt: "Ga een rondreis doen in Isla Margarita, erg mooi".

Karin beoordeelt Martinair met een dikke 8/10.

Rebecca over Vietnam

Rebecca ging op Around the world vakantie naar Ho Chi Minh City in Vietnam en beoordeelt dit met een uitmuntende 9/10. Vriendelijk land met veel geschiedenis en mooie natuur. Rebecca tipt: "Je moet naar de Vietcong tunnels gaan, daar zie je de oorlog in Vietnam vanaf Vietnamees oogpunt. Erg boeiend en interessant.".

Annelies over India

Annelies ging op Around the world vakantie naar Delhi in India en beoordeelt dit met een onovertreffelijke 10/10. Er is geen land als India.. Een bijzonder land met veel geuren en kleuren. Annelies tipt: "Zorg dat je in contact komt met de lokale bevolking. Zij laten je de mooiste plekjes zien. Het is al een ervaring op zich om alleen al rond te lopen in de drukke straten van bijv. Mumbai of Jaipur. ".


Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang persoonlijke aanbiedingen!


Hotels

Meer dan 10.000 hotels binnen handbereik

Hotels overzicht »

Groepsreis

Ga niet alleen..ga met een groep op reis!

Groepsreis overzicht »

Vliegtickets

De wereld over? Niet zonder een vliegticket..boek nu!

Vliegtickets! »

Naar de zon!

Heerlijk een weekje naar de zon, bekijk nu het aanbod!

Zonvakanties »